Бельгійський шоколад Barry Callebaut Чорний 54,5% (400 грам)
Склад какао-маса, цукор, масло какао, емульгатор (Соєвий лецитин), натуральний ароматизатор Ванілі. без ГМО
Для використання в домашній кулінарії ми, як правило, купуємо звичайний плитковий шоколад. А між тим, кондитери у всьому світі віддають перевагу ваговий шоколаду в галети, таблетках, краплях. По-перше, виробництвом такого шоколаду займаються всього кілька відомих у всьому світі компаній з бездоганною репутацією і довгою історією. По-друге, продукція цих виробників володіє стабільними характеристиками, що забезпечує передбачувану поведінку продукту при різних процесах: нагріванні, темперування, застиганні. Тільки працюючи з таким шоколадом, кондитер може бути впевнений в успішному результаті. По-третє, вміст какао в шоколаді буде саме таким, як вказано на упаковці, з точністю до десятих часток, і немає ніяких зайвих добавок. Ну і останній аргумент на користь розсипного шоколаду – зручність зважування.
Сьогодні, через 80 років після запуску білого шоколаду в якості третього типу після темного і молочного, Barry Callebaut, провідний світовий виробник високоякісних шоколадних та какао-продуктів, показує четвертий тип в шоколаді «Ruby», який зроблений з рубінових какао бобів. Рубіновий шоколад володіє інтенсивним смаком і характерним червонуватим відтінком.
Четвертий тип шоколаду пропонує абсолютно новий досвід смаку, який не гіркий, молочний або солодкий, а напруга між ягідної плодючістю і соковитою гладкістю. Для створення шоколаду Ruby не додаються ягоди або ягідний аромат, ні колір.
Рубіновий шоколад був протестований та підтверджений за допомогою великих досліджень споживачів, проведених незалежними глобальними дослідницькими агентствами Haystack і Ipsos у Великобританії, США, Китаї і Японії.
В рамках цих досліджень була випробувана споживча привабливість і наміри покупців Ruby, вказавши, що споживачі будуть купувати шоколад Ruby за різними цінами.
Пітер Бун, головний спеціаліст з інновацій і якості Баррі Каллебау, сказав: «Баррі Каллебаут зарекомендував себе як піонер і новатор у шоколаді і какао в усьому світі. Споживчі дослідження на різних ринках підтверджують, що шоколад Ruby не тільки задовольняє нову споживчу потребу, знайдену серед Millennials - Hedonistic Indulgence, але і високу ціну покупок в різних цінах. Ми з нетерпінням чекаємо можливості працювати з нашими партнерами щодо впровадження цього інноваційного прориву на ринок і перетворення нової шоколадної категорії Ruby у виробників шоколаду і споживачів по всьому світу в якості четвертої посилання поряд з шоколадом Dark, Milk і White ».
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 400 г |
Тип шоколаду | Чорний |
Відсоток вмісту какао-продукту | 54.5 % |
- Ціна: 260 ₴/упаковка