Какао-порошок алкалізований (20-22%) Cargill — 100 грамів
65 ₴/упаковка
- Готово до відправки
- Код: КС-004
- +380 (50) 178-78-27
Какао порошок Cargill Gerkens GT78, 20-22%, алкалізований, Cargill Gerkens Нідерланди
Какао-порошок виходить через подрібнення на порошок маложирного какао-жмиху, отриманого внаслідок пресування какао-тертого.
Какао-порошок застосовується в кондитерській, хлібопекарній і молочній промисловості. Какао використовують для приготування кондитерських виробів, десертів, шоколадних напоїв. Для приготування напою до порошку зазвичай додають цукор і молоко.
У какао міститься дуже багато білків, жирних кислот, які сприятливо регулюють кількість холестерину в крові людини. Какао-порошок містить клітковину, вітаміни, найважливішу з яких — фолієва кислота.
У какао-порошку дуже багато цинку та заліза, цей продукт є передовим за вмістом цих мінералів.
У какао-порошку багато натурального меланіну — пігменту, який має функцію поглинати та нейтралізувати шкідливі для організму ультрафіолетові й інфрачервоні промені.
Відсилання НОВИЙ ПЧТИЙ за передоплатою або накладеною платежею.
Для замовлення пишіть відразу Ваші ФІО, місто, номер телефона та відділення Нової Пошти. А також найкращий спосіб оплати: накладене плаття або на карту ПБ.
Пишіть, задавайте питання, замовляйте, відповідь дуже швидко.
Основні | |
---|---|
Виробник | Cargill |
Країна виробник | Німеччина |
Тип | Какао-порошок |
Вага | 100 г |
Упаковка | Пакет |
Жирність | 22 % |
Склад | какао-порошок |
- Ціна: 65 ₴/упаковка