Кошик
2135 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (73) 131-00-91
+380 (50) 178-78-27
SwEeT RaVeN
Кошик

Бельгійський шоколад Barry Callebaut жовтогарячий зі смаком апельсина (2,5 кг.)

1 755 ₴/упаковка

  • Немає в наявності
  • Код: bc-566
Бельгійський шоколад Barry Callebaut жовтогарячий зі смаком апельсина (2,5 кг.)
Бельгійський шоколад Barry Callebaut жовтогарячий зі смаком апельсина (2,5 кг.)Немає в наявності
1 755 ₴/упаковка
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Шоколад Barry Callebaut жовтогарячий зі смаком апельсина (2,5 кг.)

Звичайні покупці звикли купувати шоколад у плитках, але всі, хто поважає себе, кондитери віддають перевагу розвідному шоколаду в крапельках або таблетках. Одним із таких є незвичайний за кольором і формою апельсиновий шоколад Barry Callebaut. Це звичайний білий шоколад, трохи підфарбований натуральними барвниками з використанням витяжки апельсина, але дуже зручний і практичний для професійного використання.

Форма у формі таблеток робить жовтогарячий шоколад зі смаком апельсина Barry Callebaut вельми поширеним інгредієнтом у кондитерів зі стажем. Його зручно перемішувати та дозувати, він не вимагає тривалого часу для плавлення, що робить його найкращим матеріалом для фондю і шоколадних фонтанів.

Для цукерок апельсиновий шоколад — продукт незамінний, оскільки може слугувати й начинкою в шоколадних цукерках, і їх оболонкою, і прикрашати готові цукерки зверху у формі візерунків. Чудове застосування йому знайшли в кафе та ресторанах, де апельсиновий шоколад застосовується як декор для морозива та інших різновидів десертів. Такий шоколад ідеально підходить для прикрашання тортів, тістечок і печінки, і щоб надати готовому виробу приємного кислувато-солодкого смаку, не обов'язково користуватися ароматизаторами для тіста. Досить використовувати трохи апельсинового шоколаду в кремі або зробити з нього глазур. Особливий шарм набувають фрукти, покриті такою глазур'ю.

З апельсинового шоколаду Barry Callebaut можуть вийти яскраві й апетитні фігурки у формі тварин і казкових персонажів, тому кондитери досить часто відливають їх для дитячих заходів і свят. Такі жовтогарячі шедеври одним кольором і заходом здатні покращити настрій оточення.

Жовтогарячий шоколад зі смаком апельсина Barry Callebaut — ідеальний матеріал для фонтанів. Він вирізняється великим вмістом какао-олії, що так само забезпечує йому мінімальну в'язкість і швидку циркуляцію рідини в фонтані. Головна його перевага — шоколад здатний зберігати свою плинність упродовж тривалого часу, тому фонтан зможе повноцінно працювати та прикрашати своїм зовнішнім виглядом будь-який фуршет або святкову вечерю.

Характеристики
Основні
ВиробникBarry Callebaut
Вага2500 г
Країна виробникБельгія
Користувацькі характеристики
Тип шоколадуКольоровий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 755 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner