Бельгійський шоколад Barry Callebaut жовтогарячий зі смаком апельсина (2,5 кг.)
1 755 ₴/упаковка
- Немає в наявності
- Код: bc-566
- +380 (50) 178-78-27
Шоколад Barry Callebaut жовтогарячий зі смаком апельсина (2,5 кг.)
Звичайні покупці звикли купувати шоколад у плитках, але всі, хто поважає себе, кондитери віддають перевагу розвідному шоколаду в крапельках або таблетках. Одним із таких є незвичайний за кольором і формою апельсиновий шоколад Barry Callebaut. Це звичайний білий шоколад, трохи підфарбований натуральними барвниками з використанням витяжки апельсина, але дуже зручний і практичний для професійного використання.
Форма у формі таблеток робить жовтогарячий шоколад зі смаком апельсина Barry Callebaut вельми поширеним інгредієнтом у кондитерів зі стажем. Його зручно перемішувати та дозувати, він не вимагає тривалого часу для плавлення, що робить його найкращим матеріалом для фондю і шоколадних фонтанів.
Для цукерок апельсиновий шоколад — продукт незамінний, оскільки може слугувати й начинкою в шоколадних цукерках, і їх оболонкою, і прикрашати готові цукерки зверху у формі візерунків. Чудове застосування йому знайшли в кафе та ресторанах, де апельсиновий шоколад застосовується як декор для морозива та інших різновидів десертів. Такий шоколад ідеально підходить для прикрашання тортів, тістечок і печінки, і щоб надати готовому виробу приємного кислувато-солодкого смаку, не обов'язково користуватися ароматизаторами для тіста. Досить використовувати трохи апельсинового шоколаду в кремі або зробити з нього глазур. Особливий шарм набувають фрукти, покриті такою глазур'ю.
З апельсинового шоколаду Barry Callebaut можуть вийти яскраві й апетитні фігурки у формі тварин і казкових персонажів, тому кондитери досить часто відливають їх для дитячих заходів і свят. Такі жовтогарячі шедеври одним кольором і заходом здатні покращити настрій оточення.
Жовтогарячий шоколад зі смаком апельсина Barry Callebaut — ідеальний матеріал для фонтанів. Він вирізняється великим вмістом какао-олії, що так само забезпечує йому мінімальну в'язкість і швидку циркуляцію рідини в фонтані. Головна його перевага — шоколад здатний зберігати свою плинність упродовж тривалого часу, тому фонтан зможе повноцінно працювати та прикрашати своїм зовнішнім виглядом будь-який фуршет або святкову вечерю.
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Вага | 2500 г |
Країна виробник | Бельгія |
Користувацькі характеристики | |
Тип шоколаду | Кольоровий |
- Ціна: 1 755 ₴/упаковка