Шоколад Barry Callebaut молочний 33% з натуральною ваніллю сорту Bourbon (2.5 кг.)
Молочний шоколад Баррі Калебаут є натуральним готовим продуктом без використання барвників і ароматизаторів. Його можна використовувати в чистому вигляді, не піддаючи плавці, як прикрасу для будь-яких кондитерських виробів. Але частіше його використовують у рідкій консистенції для приготування шоколадних глазурів, начинок для цукерок, кремів для тістечок, ганаші та мусів. Якщо ви прихильник желе, то прикрасити його також можна декором із молочного шоколаду, але в цьому разі глазур має бути холодною, щоб не пошкодити зовнішній вигляд десерту.
Особливо широко молочний шоколад застосовується під час виготовлення цукерок, оскільки може слугувати для них і глазур'ю, і начинкою, і елементом декору. Шоколадні фігурки з такого матеріалу, покриті барвистою фольгою, можна піднести дітям як подарунок, оскільки вони мають привабливий зовнішній вигляд і дають відчуття свята, що наближається.
Молочний шоколад часто використовується в холодних десертах. Він може слугувати прикрасою для морозива, причому як у рідкому вигляді, так і у формі таблеток. Другий варіант особливо зручний, тому що вимагає мінімум часу: вам потрібно лише дістати шоколадні таблетки з паковання. Досить красиво такий шоколад має багатошаровий вигляд у вершкових і шоколадних мусах, особливо якщо використовується в поєднанні зі збитими вершками, гірким, лимонним або апельсиновим шоколадом. Поєднання такої палітри смаків і квітів надовго запам'ятається ласунів!
Досить часто молочні таблетки використовують у приготуванні гарячого шоколаду, який цілком може замінити чашечку ранкової кави або подаватися замість традиційного десерту на всіляких урочистостях.
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Тип шоколаду | Молочний |
Вага | 2500 г |
Країна виробник | Бельгія |
- Ціна: 1 460 ₴/упаковка