Кошик
2363 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (73) 131-00-91
+380 (50) 178-78-27
SwEeT RaVeN
Кошик

Агар-агар 1200 (Іспанія) — 50 грамів

85 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: КС-021
Агар-агар 1200 (Іспанія) — 50 грамів
Агар-агар 1200 (Іспанія) — 50 грамівГотово до відправки
85 ₴
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Агар-Агар  — продукт, що отримується за допомогою екстрагування з червоних і бурих водоростей, що ростуть у Білому морі та Тихому океані.

Водорості, що дають агар-агар, надзвичайно багаті йодом, кальцієм, залізом і іншими цінними речовинами й мікроелементами. Агар-агар є джерелом калорій (нуль калорій), оскільки не засвоюється організмом людини. Розбухаюча субстанція агару розкладається в кишківник, так як дуже швидко проходить через нього. Своїми якостями агар зобов'язаний високому вмісту в нем грубого волокна. Агар-агар виводить з організму токсини та шлаки, видаляє шкідливі речовини з печінки, покращуючи її роботу.

Агар-агар  складається з вуглеводів (до 80%), білків і клітковини, містить практично всі необхідні макро- та мікроелементи, багато вітамінів, тому він дуже поживний. Агар широко застосовується й у кулінарії, і в харчовій промисловості як рослинний замінник желатину. Не є продуктом тваринного походження, може використовуватися в вегетаріанській та пісній кулінарії. 

Гарячий розчин є прозорим і обмеженим в'язанням. У разі охолодження до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем. 
Порошок агар-агар розчиняють у будь-якій гарячій рідині, наприклад у воді, фруктовому соку, бульйоні, дають набухнути. Приблизно співвідношення 1 ч. л. на склянку рідини. Потім доводять рідину до кипіння, постійно помішуючи, до повного розчинення порошку. Потім кладуть бажані добавки та в підсумку остуджують страву за кімнатної температури або в холодильнику. 
Застосування агар-агар:

  • мармелад, зефір, жувальні цукерки, пастила, різні начинки, суфле,  
  • дієтичні продукти (джем, конфітюр),  
  • столових солодких страв (желе, муси, бламанже, киселі тощо),  
  • рибні та м'ясні струмені,  
  • морозиво та ін.

Відсилання НОВИЙ ПЧТИЙ за передоплатою або накладеною платежею.
Для замовлення пишіть відразу Ваші ФІО, місто, номер телефона та відділення Нової Пошти. А також найкращий спосіб оплати: накладене плаття або на карту ПБ.

Пишіть, задавайте питання, замовляйте, відповідь дуже швидко.

Характеристики
Основні
Вага50 г
Країна виробникІспанія
Складполісахарид, кислоти – глюкуронової, піровиноградну, а також агаропектин, галактозу і агарозу.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 85 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner