Шоколад Barry Callebaut білий натуральний 28% (2,5 кг.)
Білий шоколад містить молоко, цукор, какао-олія, але не містить тертого какао (какао-маси). Цим пояснюється світлий колір слонової кістки, відтінок цього солодкого шоколаду. Для використання в домашній кулінарії ми зазвичай купуємо звичайний плитковий шоколад. А тим часом кондитри у всьому світі віддають перевагу розгалуженому шоколаду в галетах, таблетках, краплях. По-перше, виробництвом такого шоколаду займаються лише кілька відомих у всьому світі компаній із бездоганною репутацією й довгою історією. По-друге, продукція цих виробників має стабільні характеристики, що забезпечує передбачувану поведінку продукту під час різних процесів: нагрівання, темперування, застигання. Тільки працюючи з таким шоколадом, кондитер може бути впевнений у успішному кінцевому результаті. По-третє, вміст какао в шоколаді буде саме таким, як зазначено на пакованні, з точністю до десятих часточок, і немає жодних зайвих добавок. Ну й останній аргумент на користь розсипного шоколаду — зручність зважування.
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Тип шоколаду | Білий |
Вага | 2500 г |
Країна виробник | Бельгія |
- Ціна: 1 500 ₴/упаковка