Форма для євро-десертів, муссовых тортів і тістечок Truffle (Трюфель)
Форма Truffle (Трюфель) - силіконова форма, призначена для виготовлення евродесертов. Форма використовується для випікання, заморожування або охолодження кондитерських виробів.
Розміри однієї силіконової форми:
розмір форми - 62 мм.
висота форми - 52 мм
Характеристики форми для евродесертов:
- температурний режим: від -60 до +230 °C;
- матеріал: 100% силікон;
- чистка ручна або в посудомийній машині;
Рекомендація: для видалення жиру з пір силікону, форму бажано періодично замочувати у киплячій воді (10-15 хв).
Для того, що б евродесерт вийшов з гарним текстурованим візерунком, у форму потрібно помістити спеціальний силіконовий мат, а потім заливати тісто або суфле.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Діаметр | 62 мм |
Матеріал | Силікон |
Колір | Білий |
Висота стінок | 52 мм |
Тип форми | Фігурна |
Конструкція форми | Цілісна |
Стан | Новий |
Користувальницькі характеристики | |
Призначення форми | Для десерту |
- Ціна: 200 ₴