Кошик
2455 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (73) 131-00-91
+380 (50) 178-78-27
SwEeT RaVeN
Кошик

Молд кондитерський Ведмежа

145 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 558
Молд кондитерський Ведмежа
Молд кондитерський ВедмежаНемає в наявності
145 ₴
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Молд (силіконова форма) кондитерський Ведмежа

Матеріал: харчовий силікон

Розмір: 5,5*5,5*6,5 см.


Силіконові молди - спеціальні форми для створення кольорів і фігур, що мають необхідну форму і структуру призначені для прикраси кондитерських виробів. Силіконові молди призначені для роботи з мастикою, шоколадом, марципаном, карамеллю і іншими харчовими продуктами, які мають властивість тверднути. Силіконові молди можуть переносити високі температури до 250 градусів.
Правила використання прес-форми
Сухий молд перед тим як заповнити мастикою обов'язково треба посипати крохмалем.
Повністю рівномірно наповнюємо молд мастикою чи іншим харчовим продуктом, який ви використовуєте. Прибираємо зайву мастику.
Якщо молд складається з двох частин, то необхідно злегка змастити стикуються частини половинок водою або спеціальним харчовим клеєм. Складаємо разом дві половинки прес-форми і обжимаем.Наступний етап. Поміщаємо наш молд в морозильну камеру і витримуємо 10-20 хв. Якщо молд великого розміру, то необхідно потримати більш тривалий час.
Коли матеріал придбає необхідну твердість акуратно дістаємо нашу фігурку з прес-форми.
Приступати до розфарбовування фігурки можна через кілька годин, після того, як вона достатньо висохне і затвердіє.
Якщо фігурка має багато дрібних деталей, які складно заповнюються мастикою, можна наповнений молд поставити на кілька секунд в мікрохвильову піч, і ще раз обжати, а потім вже помістити в морозильну камеру.
Для заливки шоколадом форму не треба посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже, дуже сильно струснути (приблизно як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струшування, на жаль, не завжди ефективно тому, що шоколад досить густий. Краще взяти размочаленую жорстку пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується з працею, можна заморозити її до більш низької температури.

Відправка НОВОЮ ПОШТОЮ по передоплаті або післяплатою.

Для замовлення напишіть одразу Ваші П.І.Б, місто, номер телефону та відділення Нової Пошти. А також кращий спосіб оплати: накладений платіж або на карту ПБ.

Пишіть, задавайте питання, замовляйте, відповідь дуже швидко.
Характеристики
Основні атрибути
ТипФорма для солодощів
СтанНовий
МатеріалСилікон
Довжина65 мм
Ширина55 мм
Висота65 мм
Кількість в наборі1 шт.
Країна виробникКитай
Інформація для замовлення
  • Ціна: 145 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner