Кошик
2362 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (73) 131-00-91
+380 (50) 178-78-27
SwEeT RaVeN
Кошик

Молд кондитерський Сніжинки 2

65 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 557
Молд кондитерський Сніжинки 2
Молд кондитерський Сніжинки 2Немає в наявності
65 ₴
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Молд (силіконова форма) кондитерський Сніжинки 2

Матеріал: харчовий силікон

Розмір: 10*10 см.


Силіконові молди — спеціальні форми для створення кольорів і фігур, що мають необхідну форму та структуру, призначені для прикрашання кондитерських виробів. Силіконові молди призначені для роботи з мастикою, шоколадом, марципаном, карамеллю та іншими харчовими продуктами, що мають властивість затвердіти. Силіконові молди можуть переносити високі температури до 250 градусів.
Правила використання молда
Сухий молд перед тим, як заповнити мастикою, обов'язково потрібно посипати крохмалем.
Повністю рівномірно наповнюємо молд мастикою або іншим харчовим продуктом, який ви використовуєте. Прибираємо зайву мастику. 
Якщо молд складається з двох частин, то необхідно злегка змастити потички половинок водою або спеціальним харчовим клеєм. Складаєтьсямо разом дві половинки молда й обтискаємо.Час. Поміщаємо наш молд у морозильну камеру та витримуємо 10-20 хв. Якщо молд великого розміру, то необхідно потримати триваліший час.
Коли матеріал набуде необхідної твердості, акуратно дістаємо нашу фігурку з молда.
Приступати до розфарбовування фігурки можна за кілька годин, після того, як вона досить висохне та затвердіє.
Якщо фігурка має багато дрібних деталей, які складно заповнюються мастикою, можна наповнений молд поставити на кілька секунд у мікрохвильову піч і ще раз обтискати, а потім уже помістити в морозильну камеру.
Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже сильно струсити (приблизно як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струсювання, на жаль, не завжди ефективне тому, що шоколад досить густий. Краще взяти розмочате жорстке пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується насилу, можна заморозити її до нижчої температури.

Відсилання НОВИЙ ПЧТИЙ за передоплатою або накладеною платежею.

Для замовлення пишіть відразу Ваші ФІО, місто, номер телефона та відділення Нової Пошти. А також найкращий спосіб оплати: накладене плаття або на карту ПБ.

Пишіть, задавайте питання, замовляйте, відповідь дуже швидко.
Характеристики
Основні атрибути
СтанНовий
ТипФорма для солодощів
Товщина10 мм
Ширина101 мм
МатеріалСилікон
Країна виробникКитай
Кількість в наборі1 шт.
Довжина101 мм
Інформація для замовлення
  • Ціна: 65 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner