Бельгійський шоколад Barry Callebaut помаранчевий зі смаком апельсина (1 кг)
1 100 ₴/упаковка/упаковка
- Немає в наявності
- Код: bc-517
- +380 (50) 178-78-27
Шоколад Barry Callebaut помаранчевий зі смаком апельсина (1 кг)
Звичайні покупці звикли купувати шоколад в плитках, але всі поважаючі себе кондитери віддають перевагу ваговий шоколаду в крапельках або таблетках. Одним з таких є незвичайний за кольором і формою апельсиновий шоколад Barry Callebaut. Це звичайний білий шоколад, трохи підфарбований натуральними барвниками з використанням витяжки апельсина, але дуже зручний і практичний для професійного використання.
Форма у вигляді таблеток робить помаранчевий шоколад зі смаком апельсина Barry Callebaut досить поширеним інгредієнтом у кондитерів зі стажем. Його зручно перемішувати і дозувати, він не вимагає тривалого часу для плавлення, що робить його кращим матеріалом для фондю та шоколадних фонтанів.
Для цукерок апельсиновий шоколад – продукт незамінний, так як може служити і начинкою в шоколадних цукерках, і їх оболонкою, і прикрашати готові цукерки зверху у вигляді візерунків. Відмінне застосування йому знайшли в кафе і ресторанах, де апельсиновий шоколад застосовується як декор для морозива та інших видів десертів. Такий шоколад ідеально підходить для прикраси тортів, тістечок і печива, і щоб надати готовому виробу приємний кислувато-солодкий смак, не обов'язково користуватися ароматизаторами для тіста. Досить використовувати трохи апельсинового шоколаду в кремі або зробити з нього глазур. Особливий шарм купують фрукти, покриті такою глазур'ю.
З апельсинового шоколаду Barry Callebaut можуть вийти яскраві і апетитні фігурки у вигляді тварин і казкових персонажів, тому кондитери досить часто відливають їх для дитячих заходів та свят. Такі помаранчеві шедеври одним кольором і запахом здатні підняти настрій оточуючих.
Помаранчевий шоколад зі смаком апельсина Barry Callebaut — ідеальний матеріал для фонтанів. Він відрізняється великим вмістом какао-масла, що, в свою чергу, забезпечує йому мінімальну в'язкість і швидку циркуляцію рідини в фонтані. Головне його достоїнство — шоколад здатний зберігати свою плинність протягом тривалого часу, тому фонтан зможе повноцінно працювати і прикрашати своїм зовнішнім виглядом будь-фуршет або святковий обід.
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип шоколаду | Кольоровий |
- Ціна: 1 100 ₴/упаковка