Кошик
2546 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (73) 131-00-91
+380 (50) 178-78-27
SwEeT RaVeN
Кошик

Бельгійський шоколад Barry Callebaut помаранчевий зі смаком апельсина (100 г.)

125 ₴/упаковка

  • Немає в наявності
  • Код: bc-515
Бельгійський шоколад Barry Callebaut помаранчевий зі смаком апельсина (100 г.)
Бельгійський шоколад Barry Callebaut помаранчевий зі смаком апельсина (100 г.)Немає в наявності
125 ₴/упаковка
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Шоколад Barry Callebaut помаранчевий зі смаком апельсина (100 г.)

Звичайні покупці звикли купувати шоколад в плитках, але всі поважаючі себе кондитери віддають перевагу ваговий шоколаду в крапельках або таблетках. Одним з таких є незвичайний за кольором і формою апельсиновий шоколад Barry Callebaut. Це звичайний білий шоколад, трохи підфарбований натуральними барвниками з використанням витяжки апельсина, але дуже зручний і практичний для професійного використання.

Форма у вигляді таблеток робить помаранчевий шоколад зі смаком апельсина Barry Callebaut досить поширеним інгредієнтом у кондитерів зі стажем. Його зручно перемішувати і дозувати, він не вимагає тривалого часу для плавлення, що робить його кращим матеріалом для фондю та шоколадних фонтанів.

Для конфет апельсиновый шоколад – продукт незаменимый, так как может служить и начинкой в шоколадных конфетах, и их оболочкой, и украшать готовые конфеты сверху в виде узоров. Отличное применение ему нашли в кафе и ресторанах, где апельсиновый шоколад применяется как декор для мороженого и других видов десертов. Такой шоколад идеально подходит для украшения тортов, пирожных и печений, и чтобы придать готовому изделию приятный кисловато-сладкий вкус, не обязательно пользоваться ароматизаторами для теста. Достаточно использовать немного апельсинового шоколада в креме или сделать из него глазурь. Особливий шарм купують фрукти, покриті такою глазур'ю.

З апельсинового шоколаду Barry Callebaut можуть вийти яскраві і апетитні фігурки у вигляді тварин і казкових персонажів, тому кондитери досить часто відливають їх для дитячих заходів та свят. Такі помаранчеві шедеври одним кольором і запахом здатні підняти настрій оточуючих.

Помаранчевий шоколад зі смаком апельсина Barry Callebaut — ідеальний матеріал для фонтанів. Він відрізняється великим вмістом какао-масла, що, в свою чергу, забезпечує йому мінімальну в'язкість і швидку циркуляцію рідини в фонтані. Головне його достоїнство — шоколад здатний зберігати свою плинність протягом тривалого часу, тому фонтан зможе повноцінно працювати і прикрашати своїм зовнішнім виглядом будь-фуршет або святковий обід.

Характеристики
Основні
Вага100 г
ВиробникBarry Callebaut
Країна виробникБельгія
Користувацькi характеристики
Тип шоколадуКольоровий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 125 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner