Декстроза - 50 грам
20 ₴/упаковка
- Готово до відправки
- Код: КС-010
+380 (73) 131-00-91
- +380 (50) 178-78-27
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Декстроза в харчовій промисловості використовується в таких сферах:
- Виробництво нестандартного харчування (спортивного, дієтичного та лікувального) і різних біологічних добавок.
- Виготовлення кондитерських виробів. Батончики та цукерки, у які була додана глюкоза, мають насиченіший смак і колір начинки, крім того, вони довше зберігають м'якість.
- Багато безалкогольних напоїв містять глюкозу, яка певною мірою модифікує смак до звичного нам. Важливо розуміти, що вона ніяк не змінює його й не «забиває» — навпаки, вона підтримує його, виявляючи найтонші нотки.
- Глюкоза є навіть у консервах — правда, у них вона не надає смаку, а просто зберігає натуральний колір, який має набагато приємніший вигляд.
- У хлібобулочних виробах також є глюкоза, яка додається на етапі збивання цукру. Смак і аромат хліба, а також певний колір скоринки — все це заслуга глюкози.
- У молочній продукції декстроза теж вмикається, правда, тільки в солодких її типах, наприклад, у йогуртах.
- Цукор у морозиві теж нерідко замінюють декстрозою (це допомагає заощаджувати до 30% цукру на виробництві). Це важливо: декстроза знижує температуру замерзання морозива, через що його структура стає приємнішою. Важливо: замінити всю сахарозу на декстрозу не можна, позаяк таке морозиво буде занадто швидко танути, та й на смак буде не таким приємним.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 50 г |
Упаковка | zip-пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 20 ₴/упаковка