Форма для євро-десертів, муссовых тортів і тістечок CHOCOLATE BLOCK (Шоколадний блок).
Форма CHOCOLATE BLOCK (Шоколадний блок) - силіконова форма, призначена для виготовлення евродесертов. Форма використовується для випікання, заморожування або охолодження кондитерських виробів.
Розміри однієї силіконової форми:
Розмір: 150*150 мм.
Висота: 50 мм
Об'єм комірки: 1000 мл
Характеристики форми для евродесертов:
- температурний режим: від -60 до +230 °C;
- матеріал: 100% силікон;
- чистка ручна або в посудомийній машині;
Рекомендація: для видалення жиру з пір силікону, форму бажано періодично замочувати у киплячій воді (10-15 хв).
Для того, що б евродесерт вийшов з гарним текстурованим візерунком, у форму потрібно помістити спеціальний силіконовий мат, а потім заливати тісто або суфле.
| Основні | |
|---|---|
| Ширина | 145 мм |
| Країна виробник | Китай |
| Довжина | 145 мм |
| Матеріал | Силікон |
| Колір | Білий |
| Висота стінок | 50 мм |
| Тип форми | Фігурна |
| Конструкція форми | Цілісна |
| Загальний об`єм форми | 1000 мл |
| Стан | Новий |
| Користувацькi характеристики | |
| Призначення форми | Для десерту |
- Ціна: 200 ₴







