Кошик
2291 відгук

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (73) 131-00-91
+380 (50) 178-78-27
SwEeT RaVeN
Кошик

Гумміарабік - 50 грам

40 ₴/упаковка

  • Готово до відправки
  • Код: КС-009
Гумміарабік - 50 грам
Гумміарабік - 50 грамГотово до відправки
40 ₴/упаковка
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Гумміарабік – харчової емульгатор, загусник, гідроколоїдний емульгатор, текстурант, плівкоутворювач, стабілізатор емульсій і піногасник, який отримують з акацій видів Senegal і Seyal у вигляді жовтих ексудат , які подрібнюються до білого порошку. Молекулярно еластичний, ефективно розподіляє частинки жирів у продукті, не залишає присмаку, регулює точку замерзання, утримує вологу.
При кип'ятінні розчину добавки в ньому утворюються різні цукристі речовини, тому зараз гуміарабік широко використовується в харчовому виробництві.
Застосування гуміарабіку дозволяє збільшити об'єм продукту, приготувати стійку емульсію, уникнути утворення грудок і піни, запобігти засахаривание, при цьому повністю зберігаючи смак продукту.
 

Переваги застосування гуміарабіку замість інших речовин, аналогічних за дії

  • добавка Е414 є безпечною, входить в список дозволених харчових добавок в Україні та інших країнах;
  • відсутність обмежень на використання;
  • не є алергеном;
  • виводить солі важких металів і радіонукліди;
  • сприяє зниженню рівня глюкози і холестерину;
  • завдяки властивості подовжувати травний процес гуміарабік подовжує відчуття ситості;
  • прискорює ліпідний обмін, тим самим сприяючи зниженню ваги.

Інші назви

Для пошуку даного товару можуть використовуватися такі назви – камедь акації, харчова добавка Е414.
 

Де застосовується?

  1. В кондитерській галузі бере участь у формуванні глазурных покриттів, не допускає кристалізації цукру, заповнює порожнечі, стабілізує смак;
  2. У хлібопеченні гуміарабік утримує вологу при зберіганні і заморожування виробів, попереджає надмірне обсмажування.
  3. При виробництві алкогольних/безалкогольних напоїв камедь стабілізує утворення піни, зберігає колір і запах, сприяє загущенню, не допускає появи осаду, збагачує напої клітковиною.
  4. У виробництві молочних продуктів: в сирах, йогуртах, молочних коктейлях, сирних десертах гуміарабік присутня як регулятор об'єму і стабілізатор емульсій;
  5. У виробництві різних цукерок, пастили. Додають стабілізатор і жувальну гумку, так він відмінно утримує різні аромати, завдяки йому більш тривалий післясмак;
  6. При виробництві дієтичних продуктів, харчових концентратів і приправ,
  7. В медицині, при виробництві болезаспокійливих засобів і деяких інших ліків;
  8. У виробництві чорнила;
  9. Як один з компонентів при фарбуванні тканин, обробці шкіри;
  10. У виробництві кераміки;
  11. В станкового живопису, будучи сполучною для сухих компонентів (другий за якістю, після яєчного жовтка).
Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Вага100 г
УпаковкаПакет з крафт-паперу
ТипЗагущувач
Інформація для замовлення
  • Ціна: 40 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner