Шоколад чорний натуральний 73% Україна (1 кг)
Чорний (темний, гіркий) шоколад роблять з тертого какао, цукру і масла какао
Змінюючи співвідношення між цукром і какао тертим, можна впливати на смак шоколаду — робити його гірким або солодким. Чим більше в шоколаді какао тертого, тим більш яскравим натуральним ароматом володіє шоколад. Самий гіркий шоколад продають під назвою «гіркий», менш гіркий — під назвою «темний».
У гіркому шоколаді міститься більше 70% какао. Він має гіркуватим специфічним смаком з ледь відчутним солонуватим або терпким присмаком. Цей вид шоколаду вважається найменш нешкідливим, оскільки в ньому мало цукру.
Склад: какао терте, цукор, какао масло, какао порошок, суха молочна сироватка, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор ванілін.
Може містити сліди горіхів, арахісу і глютену.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Малбі Фудс |
Країна виробник | Україна |
Тип шоколаду | Гіркий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 560 ₴/упаковка