Шоколад чорний натуральний 73% Україна (500 г)
Чорний (темний, гіркий) шоколад роблять з тертого какао цукру і олії какао
Змінюючи співвідношення між цукром і какао тертим, можна впливати на смак шоколаду — робити його гірким або сладким. Чим більше в шоколаді тертого какао, тим яскравішим натуральним ароматом має шоколад. Най гіркіший шоколад продаються під назвою «гіркий», менш гіркий — під назвою «темний».
У гіркому шоколаді міститься понад 70% какао. Він має гіркуватий специфічний смак із ледь відчутним солонуватим або терпким присмаком. Цей різновид шоколаду вважається найменш нешкідливимоскільки в ньому мало цукру.
Склад: какао терте, цукор, какао-паста, какао-порошок, суха молочна сироватка, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор ванілін.
Може містити сліди горіхів, арахісу та глютену.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Виробник | Малбі Фудс |
Країна виробник | Україна |
Тип шоколаду | Гіркий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 285 ₴/упаковка