Кошик
2362 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (73) 131-00-91
+380 (50) 178-78-27
SwEeT RaVeN
Кошик
Новинка

Мигдальне борошно 250 грамів Україна

170 ₴/упаковка

  • Готово до відправки
  • Код: 770
Мигдальне борошно 250 грамів Україна
Мигдальне борошно 250 грамів УкраїнаГотово до відправки
170 ₴/упаковка
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Мигдальне борошно — це  мигдальний горіх   (солодкий) подрібнений до певної фракцій, який широко використовується в кулінарній справі. Зазвичай, мигдальне борошно необхідне для приготування, випічки  горіхових начинок, пісочно-горіхових та білково-горіхових напівфабрикатів. Крім того, вона нерідко використовується як добавка для багатьох видів тіста. З мигдалевим борошном нерідко готують мигдальний крем — відмінну начинку для тарталеток і булочок.

Також  мигдальне борошно застосовується в складі соусів і супів, які традиційні для середземноморської кухні. Завдяки мигдалевому борошном консистенція страв стає густішою. Дуже важливим аспектом використання мигдалевого борошна є те, що в ній зберігаються практично всі корисні властивості горіхових ядер, а також їхній делікатний аромат і тонкий смак.

Без використання мигдалевого борошна просто неможливо уявити собі приготування багатьох десертів, які стали класикою кондитерської справи: наприклад, неймовірно ніжні тістечка, бісквіти дружинааз і декуаз, грушевий пиріг з франжипаном, а також Chateau Pithiviers — знаменитий французький листовий пиріг.

Ще одним достатком мигдалевого борошна є те, що він підходить для чутливих людей. Річ у тім, що алергіки часто реагують на глютен — речовина, що міститься у виробах з інших видів борошна, тому мигдальний варіант чудово підходить як заміна конкретних продуктів. Калорійність мигдалевого борошна становить 635 ккал у розрахунку на 100 грамів. Харчова (поживна) цінність на 100 г. продукту: білки - 22,4 г; жири — 55,9 г; вуглеводи — 12,3 г.

Для того, кому не байдужо підтримання своєї ваги в нормі, буде цікаво дізнатися, що фахівці-дієтологи рекомендують використовувати під час приготування страв не пшеничну, й інші різновиди борошна, а саме цей різновид мигдалевого продукту. І це навіть попри те, що калорійність мигдалевого борошна практично вдвічі більше за поживну цінність борошна на основі пшениці.

Характеристики
Основні
ВиробникNutfarine
Країна виробникУкраїна
КультураМигдаль
ҐатунокВищий
Термін придатності6 міс
УпаковкаПакет
Вага0.25 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 170 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner