Кошик
2250 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (73) 131-00-91
+380 (50) 178-78-27
SwEeT RaVeN
Кошик
Новинка

Молд кондитерський Череп

85 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 550
Молд кондитерський Череп
Молд кондитерський ЧерепНемає в наявності
85 ₴
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Молд (силіконова форма) кондитерський Череп.
Розмір: 5*3,5*2,1 см.

Силіконові молди - спеціальні форми для створення кольорів і фігур, що мають необхідну форму і структуру призначені для прикраси кондитерських виробів. Силіконові молди призначені для роботи з мастикою, шоколадом, марципаном, карамеллю і іншими харчовими продуктами, які мають властивість тверднути. Силіконові молди можуть переносити високі температури до 250 градусів.
Правила використання прес-форми
Сухий молд перед тим як заповнити мастикою обов'язково треба посипати крохмалем.
Полностью равномерно наполняем молд мастикой или другим пищевым продуктом, который вы используете. Убираем лишнюю мастику. 
Если молд состоит из двух частей, то необходимо слегка смазать стыкующиеся части половинок водой или специальным пищевым клеем. Складываем вместе две половинки молда и обжимаем.Следующий этап. Помещаем наш молд в морозильную камеру и выдерживаем 10-20 мин. Если молд большого размера, то необходимо подержать более длительное время.
Когда материал приобретет необходимую твердость аккуратно достаем нашу фигурку из молда.
Приступать к раскрашиванию фигурки можно через несколько часов, после того, как она достаточно высохнет и затвердеет.
Если фигурка имеет много мелких деталей, которые сложно заполняются мастикой, можно наполненный молд поставить на несколько секунд в микроволновую печь, и еще раз обжать, а затем уже поместить в морозильную камеру.
Для заливки шоколадом форму не нужно посыпать крахмалом. Наполненную жидким шоколадом форму нужно очень, очень сильно встряхнуть (примерно как термометр), чтобы освободить пузырьки воздуха. Встряхивание, к сожалению, не всегда эффективно потому, что шоколад довольно густой. Лучше взять размочаленую жесткую кисточку и удалить пузырьки из внутренних полостей. Если фигурка извлекается с трудом, можно заморозить ее до более низкой температуры.

Отправка НОВОЙ ПОЧТОЙ по предоплате или наложенным платежом.

Для замовлення напишіть одразу Ваші П.І.Б, місто, номер телефону та відділення Нової Пошти. А також кращий спосіб оплати: накладений платіж або на карту ПБ.

Пишіть, задавайте питання, замовляйте, відповідь дуже швидко.
Характеристики
Основні атрибути
ТипФорма для солодощів
СтанНовий
МатеріалСилікон
Довжина50 мм
Ширина35 мм
Висота21 мм
Кількість в наборі1 шт.
Країна виробникКитай
Інформація для замовлення
  • Ціна: 85 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner