
Білий шоколад 31% у формі калет Delice D'or (W825) - 500 грам
415 ₴/упаковка
- Готово до відправки
- Код: mir-592-500
- +380 (50) 178-78-27
Білий шоколад 31% у формі калет Delice D'or (W825) - 500 грам
Виробник: Україна, Малбі Фудс, MIR Chocolate
Універсальний збалансований шоколад українського виробництва. Для професійного використання, має зручну та вже звичну для кондитерів форму дисків (чипсів, калет)
Плинність: ●●●○○ (3/5)
Рецепт W825 - перлина колекції артизанальних шоколадів фабрики "Мір" (м.Дніпро, Україна). Він зроблений з фірмової шоколадної маси, в основі якої масло какао-бобів з Еквадору, Камеруну та Код-дʼІвуару.
Рецепт W825 ідеально підходить для будь-яких виробів із шоколаду, цукерок, глазурі, тортів, випічки; для ганаша, для лиття фігур, для вишуканого декору, мусів, соусів, печива, напоїв.
Склад: цукор, какао-масло, молоко сухе незбиране, молоко сухе знежирене, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор ванілін. Мінімальний вміст какао - масла 31%. Може містити сліди молочних продуктів, горіхів, арахісу.
Харчова поживна цінність на 100 г продукту:
2351 кДж / 563 ккал
жири - 35,1 г, з них насичені 20,9 г
вуглеводи - 54,3 г, з них цукри 50,8 г
харчові волокна - 0,0 г
білки - 7,6 г
сіль - 0,3 г
Без ГМО.
Додатково: HACCP, кашрут, халяль
Маса нетто: 0,5 кг. Допустимий від'ємний відхил 1,5%
Умови та термін зберігання: зберігати при температурі 15 - 24 С та відносної вологості повітря не більше 75%.
При зберіганні та транспортуванні допускається "посивіння" поверхні шоколаду, при цьому смакові та якісні властивості не змінюються.
"Посивіння" усувається після темперування шоколаду.
Термін придатності: 13 місяців
Основні | |
---|---|
Виробник | Малбі Фудс |
Країна виробник | Україна |
Тип шоколаду | Білий |
Вага | 500 г |
Упаковка | Фольгований пакет |
Вид продукції | Шоколадні дропси |
Відсоток какао | 31 |
- Ціна: 415 ₴/упаковка