Кошик
2286 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (73) 131-00-91
+380 (50) 178-78-27
SwEeT RaVeN
Кошик

Кондитерська глазур Зелена ЦЕНТРАМЕРИКА ТМ "Master Martini" 100 грамів

32 ₴/упаковка

  • Немає в наявності
  • Код: 473
Кондитерська глазур Зелена ЦЕНТРАМЕРИКА ТМ "Master Martini" 100 грамів
Кондитерська глазур Зелена ЦЕНТРАМЕРИКА ТМ "Master Martini" 100 грамівНемає в наявності
32 ₴/упаковка
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Кондитерська глазур лінії "Центрамерика"
(Полуфабрикат для кондитерських і хлібобулочних виробів для професійного використання)

Кондитерська глазур лінії "Центрамерика" — це гама продуктів високої якості для різного застосування на основі рослинних не гідрогенізованих жирів.

"Центрамерика" — кондитерська глазур як диски d=13-15 мм.

  • Жовтий — лимонний (зі смаком лимона)
  • Жовтогарячий — апельсиновий (зі смаком апельсина)
  • Рожевий – полуничний (зі смаком полуниці)
  • Зелений — фісташковий (зі смаком фісташки)
  • Блакитний (з молочним смаком)

Переваги глазурі "Центрамерика":

  • глазур проста та зручна у використанні;
  • не вимагає темперування;
  • має високі органолептичні показники;
  • з різними ароматами та смаковими якостями;
  • стійка до окиснення;
  • швидко остигає;
  • забезпечує тривалу збереження готового продукту.

Прекрасно підходить для покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів, печива, зефіру, здоби.

До складу цих кольорових глазурів входять: сахар, негідрогенізовані рослинні жири (пальмоядрові, пальмові), суха молочна сирова тканина, сухе знежирене молоко, концентрат спіруліни та яблука, йомульгатор (Е322 соняшниковий лецитин), ароматизатор, барвник (Е160с-екстрат паприки). Можливі сліди сої.

Загальний вміст жиру 36-38%.  

Рекомендації щодо роботи з глазур'ю: 
Розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t = 40-42 оC.
Робоча температура — 30-35 оС.

Умови зберігання: зберігати в сухому, прохолодному місці за температури не вище ніж +20оЗ і відносної вологості 70%.

Термін придатності 360 днів

Відсилання НОВИЙ ПОЧТИЙ за передоплатою або накладеною платежею.
Можливе САРОВАВИ 51 або КУР'ЄРНА ДОСТАВКА (оговарюється додатково)!

Для замовлення пишіть відразу Ваші ФІО, місто, номер телефона та відділення Нової Пошти. А також найкращий спосіб оплати: накладене плаття або на карту ПБ.

Пишіть, задавайте питання, замовляйте, відповідь дуже швидко.
Характеристики
Основні атрибути
ВиробникMaster Martini
Країна виробникІталія
Вид покриттяглазур
СмакФісташка
КолірЗелений
Основні
Вага100
Користувацькi характеристики
Тип шоколадуКольоровий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 32 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner