Бельгійський шоколад Barry Callebaut Ruby (400 грамів)
Склад цукор, олія какао, сухе знежирене молоко, сухе молоко,маса какао, емульгатор (Соєвий лецитин), лимонна кислота, натуральний ароматизатор: Ванілін. без ГМО
Для використання в домашній кулінарії ми зазвичай купуємо звичайний плитковий шоколад. А тим часом кондитри у всьому світі віддають перевагу розгалуженому шоколаду в галетах, таблетках, краплях. По-перше, виробництвом такого шоколаду займаються лише кілька відомих у всьому світі компаній із бездоганною репутацією й довгою історією. По-друге, продукція цих виробників має стабільні характеристики, що забезпечує передбачувану поведінку продукту під час різних процесів: нагрівання, темперування, застигання. Тільки працюючи з таким шоколадом, кондитер може бути впевнений у успішному кінцевому результаті. По-третє, вміст какао в шоколаді буде саме таким, як зазначено на пакованні, з точністю до десятих часточок, і немає жодних зайвих добавок. Ну й останній аргумент на користь розсипного шоколаду — зручність зважування.
Сьогодні, через 80 років після запуску білого шоколаду як третього типу після темного та молочного, Barry Callebaut, провідний світовий виробник високоякісних шоколадних і какаопродуктів, показує четвертий тип у шоколаді «Ruby», який зроблений із рубінових какао бобів. Рубіновий шоколад має інтенсивний смак і характерний червонуватий відтінок.
Четвертий тип шоколаду пропонує абсолютно новий досвід смаку, який не гіркий, молочний або солодкий, а напруга між ягідною плодючістю і соковитою гладкістю. Для створення шоколаду Ruby не додаються ягоди або ягідний аромат, ні колір.
Рубіновий шоколад був протестований і підтверджений за допомогою великих досліджень споживачів, що ведуть незалежні глобальними дослідницькими агентствами Haystack і Ipsos у Великобританії, США, Китаї та Японії.
У рамках цих досліджень була випробувана споживча привабливість і намір покупців Ruby, вказавши, що споживачі купуватимуть шоколад Ruby за різними цінами.
Пітер Бун, головний фахівець з інновацій і якості Баррі Каллебау, сказав: «Баррі Каллебаут зарекомендував себе як піонер і новатор у шоколаді та какао в усьому світі. Споживчі дослідження на найрізноманітніших ринках підтверджують, що шоколад Ruby не тільки задовольняє нову споживчу потребу, знайденою серед Millennials — Hedonistic Indulgence, а й високу ціну покупок у різних цінах. Ми з нетерпінням прагнемо можливості працювати з нашими партнерами з впровадження цього інноваційного прориву на ринок і перетворення нової шоколадної категорії Ruby на виробників шоколаду та споживачів у всьому світі як четверте посилання поруч з шоколадом Dark, Milk и White ».
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 400 г |
Відсоток вмісту какао-продукту | 33.6 % |
- Ціна: 380 ₴