Кошик
2274 відгуків
+380 (73) 131-00-91
+380 (50) 178-78-27
SwEeT RaVeN
Кошик

Бельгійський шоколад Barry Callebaut Ruby (400 грамів)

380 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: bc-584
Бельгійський шоколад Barry Callebaut Ruby (400 грамів)
Бельгійський шоколад Barry Callebaut Ruby (400 грамів)Немає в наявності
380 ₴
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Бельгійський шоколад Barry Callebaut Ruby (400 грамів)

Склад  цукор, олія какао, сухе знежирене молоко, сухе молоко,маса какао, емульгатор (Соєвий лецитин), лимонна кислота, натуральний ароматизатор: Ванілін. без ГМО

Для використання в домашній кулінарії ми зазвичай купуємо звичайний плитковий шоколад. А тим часом кондитри у всьому світі віддають перевагу розгалуженому шоколаду в галетах, таблетках, краплях. По-перше, виробництвом такого шоколаду займаються лише кілька відомих у всьому світі компаній із бездоганною репутацією й довгою історією. По-друге, продукція цих виробників має стабільні характеристики, що забезпечує передбачувану поведінку продукту під час різних процесів: нагрівання, темперування, застигання. Тільки працюючи з таким шоколадом, кондитер може бути впевнений у успішному кінцевому результаті. По-третє, вміст какао в шоколаді буде саме таким, як зазначено на пакованні, з точністю до десятих часточок, і немає жодних зайвих добавок. Ну й останній аргумент на користь розсипного шоколаду — зручність зважування.

Сьогодні, через 80 років після запуску білого шоколаду як третього типу після темного та молочного, Barry Callebaut, провідний світовий виробник високоякісних шоколадних і какаопродуктів, показує четвертий тип у шоколаді «Ruby», який зроблений із рубінових какао бобів. Рубіновий шоколад має інтенсивний смак і характерний червонуватий відтінок.

Четвертий тип шоколаду пропонує абсолютно новий досвід смаку, який не гіркий, молочний або солодкий, а напруга між ягідною плодючістю і соковитою гладкістю. Для створення шоколаду Ruby не додаються ягоди або ягідний аромат, ні колір.

Рубіновий шоколад був протестований і підтверджений за допомогою великих досліджень споживачів, що ведуть незалежні глобальними дослідницькими агентствами Haystack і Ipsos у Великобританії, США, Китаї та Японії.

У рамках цих досліджень була випробувана споживча привабливість і намір покупців Ruby, вказавши, що споживачі купуватимуть шоколад Ruby за різними цінами.

Пітер Бун, головний фахівець з інновацій і якості Баррі Каллебау, сказав: «Баррі Каллебаут зарекомендував себе як піонер і новатор у шоколаді та какао в усьому світі. Споживчі дослідження на найрізноманітніших ринках підтверджують, що шоколад Ruby не тільки задовольняє нову споживчу потребу, знайденою серед Millennials — Hedonistic Indulgence, а й високу ціну покупок у різних цінах. Ми з нетерпінням прагнемо можливості працювати з нашими партнерами з впровадження цього інноваційного прориву на ринок і перетворення нової шоколадної категорії Ruby на виробників шоколаду та споживачів у всьому світі як четверте посилання поруч з шоколадом Dark, Milk и White ».

Характеристики
Основні
ВиробникBarry Callebaut
Країна виробникБельгія
Вага400 г
Відсоток вмісту какао-продукту33.6 %
Інформація для замовлення
  • Ціна: 380 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner