Інвертний цукровий сироп 81% ТМ "Laped" - продукт, який має безліч загальних рис з медом, проте має більш рідку консистенцію.
Інвертний сироп здатний утримувати вологу, уповільнювати процес старіння їжі, зберігати м'яку текстуру випічки на протязі більш тривалого часу та робити колір тіста однорідним. Також інвертний цукор може використовуватися у приготуванні морозива, мусів та інших холодних десертів з метою зниження температури замерзання.
При температурі нижче 12°С продукт може кристалізуватися.
Об'єм: 200 грам
Виробник: Італія, TM "Laped".
Інвертний цукровий сироп після кристалізації та зміни кольору зі світло-жовтого на білий, не прозорий, своїх хімічних властивостей не змінює. Виробник рекомендує для відновлення фізичного стану продукту підігріти його, але не вище 70С. В такий спосіб відновлення, фізико-хімічні властивості продукту відповідають характеристикам, заявленим в специфікації компанії-виробника.
Відправка НОВОЮ ПОШТОЮ по передоплаті або післяплатою.
Для замовлення напишіть одразу Ваші П.І.Б, місто, номер телефону та відділення Нової Пошти. А також кращий спосіб оплати: накладений платіж або на карту ПБ.
Пишіть, задавайте питання, замовляйте, відповідь дуже швидко.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Пластикове відро |
Вид товару | Сироп |
Вага | 200 |
- Ціна: 50 ₴/упаковка