
Діоксид титану — 50 грамів
50 ₴/упаковка
- Готово до відправки
- Код: КС-057
- +380 (50) 178-78-27
Діоксид титану — 50 грамів
Паковання: 50 грамів
Термін придатності 24 місяців
Зберігати за температури 20 °C-25 °C
Діоксид титану або, за іншою класифікацією, харчова добавка Е 171, широко застосовується в харчовій промисловості для надання необхідних якостей продуктам. Діоксид (двуокис) титану повністю виводиться з організму, не накопичуючись у тканинах. Діоксид титану використовується там, де потрібне вибілювання продукції, наприклад, під час виробництва крабових паличок та інших рибних виробів, майонезу. Без двоокису титану не обійтися під час освітлення білої глазурі, білого шоколаду, деяких цукерок. Якщо під час виробництва пельменів не додавати двоокис титану в борошно, то пельмені вийдуть темні та непривабливі. Двоокис титану вноситься в борошно в процесі приготування тіста та перемішується для рівномірного розподілу інгредієнта.
Діоксид титану активно використовується в м'ясо-консервній промисловості під час виробництва делікатесів, паштетів і шпильок. Там, де потрібне освітлення продукції, зокрема й рослинна, застосування двоокисі титану неоціненне. Багато хто пам'ятають колір згущеного молока, яке виходило раніше. Таке молоко мало натуральний колір, з невеликою жовтизною, щоязувало наявність жирів тваринного походження та інших натуральних компонентів.
Разом зі зміною вимог стандартів, змінювалася й рецептура приготування багатьох харчових продуктів: з'явилися вимоги до зовнішнього вигляду готової продукції, а отже, виникла потреба пошуку інгредієнтів, здатних поліпшити зовнішній вигляд кінцевого продукту — тоді-то багато продуктів і набули незаймано-білого відтінку завдяки застосуванню двоокисі титану. Під час виробництва кондитерських, хлібобулочних і рибоконсервних виробів двоокис титану використовується у формі білого порошку, який у воді не розчиняється й хімічно малоактивний.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 50 г |
Склад | Діоксид титану Е171 |
- Ціна: 50 ₴/упаковка