Зберігати за температури 20 °C — 25 °C
Термін придатності 12 місяців
Какао-олія є основою шоколаду, але також додається до крему, помадки, глазур для надання необхідних текстур і консистенцій. Натуральна какао-паста має ніжний шоколадний аромат. Продукт плавиться за невисокої температури приблизно 30 °C. У твердому стані тендітний і легко ламається. Важливо пам'ятати, що під час нагрівання вище 40 °C корисні речовини руйнуються.
Какао-олія (олія какао, какао-паста) — жир, що вичавлюється з какао тертого — мелених зерен плодівшоколадного дерева. Основа для виробництва шоколада.
Какао-олія натуральна, недезодорована.
Білувато-жовтого кольору (у разі прогорання білизня), має тверду та ламку консистенцію за кімнатної температури, характерний приємний запах. Розрізняють натуральне какао-олія й олію дезодороване, яке піддається додатковому переробленню.
Какао-олія використовується як жирова основа для виробництва шоколада та інших кондитерських виробів, а також у парфумерній та фармацевтичній промисловостях.
Відсилання НОВИЙ ПЧТИЙ за передоплатою або накладеною платежею.
Для замовлення пишіть відразу Ваші ФІО, місто, номер телефона та відділення Нової Пошти. А також найкращий спосіб оплати: накладене плаття або на карту ПБ.
Пишіть, задавайте питання, замовляйте, відповідь дуже швидко.
Основні | |
---|---|
Склад | какао масло недезодорированное |
Вага | 100 г |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | ТОВ "ЗІА" |
- Ціна: 87 ₴