Термін придатності 12 місяців
Склад: агар-агар
Зберігати за температури 20 °C-25 °C
Додаєте агар-агар у рідину та втручаєте. Стійкість гелю визначається кількістю доданого агару. Щоб загустити 250 г. рідини, використовуйте 1 чайну ложку порошку агару. Доведіть розчин до кипіння. Суміш має кипіти приблизно 5 хвилин. Вилийте суміш у форму або контейнер і залиште її за кімнатної температури. Суміш почне перетворюватися на гель за температури від 40 °C до 45 C. Сила 1200
Агар-Агар — продукт, що отримується за допомогою екстрагування з червоних і бурих водоростей, що ростуть у Білому морі та Тихому океані.
Водорості, що дають агар-агар, надзвичайно багаті йодом, кальцієм, залізом і іншими цінними речовинами й мікроелементами. Агар-агар є джерелом калорій (нуль калорій), оскільки не засвоюється організмом людини. Розбухаюча субстанція агару розкладається в кишківник, так як дуже швидко проходить через нього. Своїми якостями агар зобов'язаний високому вмісту в нем грубого волокна. Агар-агар виводить з організму токсини та шлаки, видаляє шкідливі речовини з печінки, покращуючи її роботу.
Агар-агар складається з вуглеводів (до 80%), білків і клітковини, містить практично всі необхідні макро- та мікроелементи, багато вітамінів, тому він дуже поживний. Агар широко застосовується й у кулінарії, і в харчовій промисловості як рослинний замінник желатину. Не є продуктом тваринного походження, може використовуватися в вегетаріанській та пісній кулінарії.
Гарячий розчин є прозорим і обмеженим в'язанням. У разі охолодження до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем.
Порошок агар-агар розчиняють у будь-якій гарячій рідині, наприклад у воді, фруктовому соку, бульйоні, дають набухнути. Приблизно співвідношення 1 ч. л. на склянку рідини. Потім доводять рідину до кипіння, постійно помішуючи, до повного розчинення порошку. Потім кладуть бажані добавки та в підсумку остуджують страву за кімнатної температури або в холодильнику.
Застосування агар-агар:
- мармелад, зефір, жувальні цукерки, пастила, різні начинки, суфле, </li>
- дієтичні продукти (джем, конфітюр),
- столових солодких страв (желе, муси, бламанже, киселі тощо),
- рибні та м'ясні струмені,
- морозиво та ін.
Відсилання НОВИЙ ПОЧТИЙ за передоплатою або накладеною платежею.
Для замовлення пишіть відразу Ваші ФІО, місто, номер телефона та відділення Нової Пошти. А також найкращий спосіб оплати: накладене плаття або на карту ПБ.
Пишіть, задавайте питання, замовляйте, відповідь дуже швидко.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 50 г |
Склад | агар агар |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | ТОВ "ЗІА" |
- Ціна: 86 ₴