Кошик
2363 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (73) 131-00-91
+380 (50) 178-78-27
SwEeT RaVeN
Кошик

Агар-агар YEROCOLORS — 50 грамів

86 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: КС-038
Агар-агар YEROCOLORS — 50 грамів
Агар-агар YEROCOLORS — 50 грамівНемає в наявності
86 ₴
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Термін придатності 12 місяців

Склад: агар-агар

Зберігати за температури 20 °C-25 °C

Додаєте агар-агар у рідину та втручаєте. Стійкість гелю визначається кількістю доданого агару. Щоб загустити 250 г. рідини, використовуйте 1 чайну ложку порошку агару. Доведіть розчин до кипіння. Суміш має кипіти приблизно 5 хвилин. Вилийте суміш у форму або контейнер і залиште її за кімнатної температури. Суміш почне перетворюватися на гель за температури від 40 °C до 45  C. Сила 1200

Агар-Агар  — продукт, що отримується за допомогою екстрагування з червоних і бурих водоростей, що ростуть у Білому морі та Тихому океані.

Водорості, що дають агар-агар, надзвичайно багаті йодом, кальцієм, залізом і іншими цінними речовинами й мікроелементами. Агар-агар є джерелом калорій (нуль калорій), оскільки не засвоюється організмом людини. Розбухаюча субстанція агару розкладається в кишківник, так як дуже швидко проходить через нього. Своїми якостями агар зобов'язаний високому вмісту в нем грубого волокна. Агар-агар виводить з організму токсини та шлаки, видаляє шкідливі речовини з печінки, покращуючи її роботу.

Агар-агар  складається з вуглеводів (до 80%), білків і клітковини, містить практично всі необхідні макро- та мікроелементи, багато вітамінів, тому він дуже поживний. Агар широко застосовується й у кулінарії, і в харчовій промисловості як рослинний замінник желатину. Не є продуктом тваринного походження, може використовуватися в вегетаріанській та пісній кулінарії. 

Гарячий розчин є прозорим і обмеженим в'язанням. У разі охолодження до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем. 
Порошок агар-агар розчиняють у будь-якій гарячій рідині, наприклад у воді, фруктовому соку, бульйоні, дають набухнути. Приблизно співвідношення 1 ч. л. на склянку рідини. Потім доводять рідину до кипіння, постійно помішуючи, до повного розчинення порошку. Потім кладуть бажані добавки та в підсумку остуджують страву за кімнатної температури або в холодильнику. 
Застосування агар-агар:

  • мармелад, зефір, жувальні цукерки, пастила, різні начинки, суфле,  </li>
  • дієтичні продукти (джем, конфітюр),  
  • столових солодких страв (желе, муси, бламанже, киселі тощо),  
  • рибні та м'ясні струмені,  
  • морозиво та ін.

Відсилання НОВИЙ ПОЧТИЙ за передоплатою або накладеною платежею.
Для замовлення пишіть відразу Ваші ФІО, місто, номер телефона та відділення Нової Пошти. А також найкращий спосіб оплати: накладене плаття або на карту ПБ.

Пишіть, задавайте питання, замовляйте, відповідь дуже швидко.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Вага50 г
Складагар агар
Користувальницькі характеристики
ВиробникТОВ "ЗІА"
Інформація для замовлення
  • Ціна: 86 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner