Виробник: Україна
Склад: пектин яблучний
Термін зберігання 12 місяців
Зберігати за температури 20 °C*25 °C
Додаємо пектин у варіння або фруктове пюре. Водночас його обов'язково потрібно змішати з невеликою кількістю цукру. Це пов'язано з особливостями його розчинення. Наприкінці готування додають лимонний сік або розчинну лимонну кислоту для початку процесу жування. Повне жовтування відбувається як і з желатином, після охолодження. Використовуйте від 5 до 15 г пектину на кілограм фруктів залежно від бажаної густоти.
Відсилання НОВИЙ ПЧТИЙ за передоплатою або накладеною платежею.
Для замовлення пишіть відразу Ваші ФІО, місто, номер телефона та відділення Нової Пошти. А також найкращий спосіб оплати: накладене плаття або на карту ПБ.
Пишіть, задавайте питання, замовляйте, відповідь дуже швидко.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Країна виробник | Україна |
Склад | пектин яблучний |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | ТОВ "ЗІА" |
- Ціна: 90 ₴