Кошик
610 відгуків
Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения,поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Молд кондитерський Ажурний 2

70 грн.

Немає в наявностіКод: 572
Написати
Молд кондитерський Ажурний 2
Молд кондитерський Ажурний 2
70 грн.
Написати
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380731310091
  • +380501787827
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380731310091
  • +380501787827
Молд (силіконова форма) Ажурний 2

Матеріал: харчовий силікон

Розмір молдовського: 11*8 див.

Силіконові молди - спеціальні форми для створення кольорів і фігур, що мають необхідну форму і структуру призначені для прикраси кондитерських виробів. Силіконові молди призначені для роботи з мастикою, шоколадом, марципаном, карамеллю і іншими харчовими продуктами, які мають властивість тверднути. Силіконові молди можуть переносити високі температури до 250 градусів.
Правила використання прес-форми
Сухий молд перед тим як заповнити мастикою обов'язково треба посипати крохмалем.
Повністю рівномірно наповнюємо молд мастикою чи іншим харчовим продуктом, який ви використовуєте. Прибираємо зайву мастику.
Якщо молд складається з двох частин, то необхідно злегка змастити стикуються частини половинок водою або спеціальним харчовим клеєм. Складаємо разом дві половинки прес-форми і обжимаем.Наступний етап. Поміщаємо наш молд в морозильну камеру і витримуємо 10-20 хв. Якщо молд великого розміру, то необхідно потримати більш тривалий час.
Коли матеріал придбає необхідну твердість акуратно дістаємо нашу фігурку з прес-форми.
Приступать к раскрашиванию фигурки можно через несколько часов, после того, как она достаточно высохнет и затвердеет.
Если фигурка имеет много мелких деталей, которые сложно заполняются мастикой, можно наполненный молд поставить на несколько секунд в микроволновую печь, и еще раз обжать, а затем уже поместить в морозильную камеру.
Для заливки шоколадом форму не нужно посыпать крахмалом. Наполненную жидким шоколадом форму нужно очень, очень сильно встряхнуть (примерно как термометр), чтобы освободить пузырьки воздуха. Встряхивание, к сожалению, не всегда эффективно потому, что шоколад довольно густой. Лучше взять размочаленую жесткую кисточку и удалить пузырьки из внутренних полостей. Если фигурка извлекается с трудом, можно заморозить ее до более низкой температуры.

Отправка НОВОЙ ПОЧТОЙ по предоплате или наложенным платежом.

Для замовлення напишіть одразу Ваші П.І.Б, місто, номер телефону та відділення Нової Пошти. А також кращий спосіб оплати: накладений платіж або на карту ПБ.

Пишіть, задавайте питання, замовляйте, відповідь дуже швидко.
Характеристики
Основні атрибути
Стан Нове
Тип Форма для солодощів  
Товщина 9 мм
Ширина 80 мм
Матеріал Силікон
Країна виробник Китай
Кількість в наборі 1 шт.
Довжина 110 мм
Колір Рожевий
  • Ціна: 70 грн.
Меню
+380731310091
+380501787827
SwEeT RaVeN
Дарья, Анастасия, Сергей
Україна Дніпропетровська область Дніпро