Кошик
2041 відгук

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (73) 131-00-91
+380 (50) 178-78-27
SwEeT RaVeN
Кошик

Бельгійський шоколад Barry Callebaut молочний 33,6% (1 кг.)

650 /упаковка

  • Готово до відправки
  • Код: bc-505
Бельгійський шоколад Barry Callebaut молочний 33,6% (1 кг.)
Бельгійський шоколад Barry Callebaut молочний 33,6% (1 кг.)Готово до відправки
650 /упаковка
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
+380 (73) 131-00-91
  • +380 (50) 178-78-27
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Шоколад Barry Callebaut молочний 33% з натуральною ваніллю сорту Bourbon (1 кг.)

Молочний шоколад Баррі Калебаут є натуральним готовим продуктом без використання барвників і ароматизаторів. Його можна використовувати в чистому вигляді, не піддаючи плавці, як прикрасу для будь-яких кондитерських виробів. Але частіше його використовують у рідкій консистенції для приготування шоколадних глазурів, начинок для цукерок, кремів для тістечок, ганаші та мусів. Якщо ви прихильник желе, то прикрасити його також можна декором із молочного шоколаду, але в цьому разі глазур має бути холодною, щоб не пошкодити зовнішній вигляд десерту.

Особливо широко молочний шоколад застосовується під час виготовлення цукерок, оскільки може слугувати для них і глазур'ю, і начинкою, і елементом декору. Шоколадні фігурки з такого матеріалу, покриті барвистою фольгою, можна піднести дітям як подарунок, оскільки вони мають привабливий зовнішній вигляд і дають відчуття свята, що наближається.

Молочний шоколад часто використовується в холодних десертах. Він може слугувати прикрасою для морозива, причому як у рідкому вигляді, так і у формі таблеток. Другий варіант особливо зручний, тому що вимагає мінімум часу: вам потрібно лише дістати шоколадні таблетки з паковання. Досить красиво такий шоколад має багатошаровий вигляд у вершкових і шоколадних мусах, особливо якщо використовується в поєднанні зі збитими вершками, гірким, лимонним або апельсиновим шоколадом. Поєднання такої палітри смаків і квітів надовго запам'ятається ласунів!

Досить часто молочні таблетки використовують у приготуванні гарячого шоколаду, який цілком може замінити чашечку ранкової кави або подаватися замість традиційного десерту на всіляких урочистостях.

Характеристики
Основні
ВиробникBarry Callebaut
Тип шоколадуМолочний
Вага1000 г
Країна виробникБельгія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 650 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner