Текстурний мат
Розмір: 18 см*23 см
Матеріал: Акрил
Мат кондитерський — спеціальна форма для створення текстури, що має необхідну форму та структуру, призначені для прикрашання кондитерських виробів. Мат кондитерський призначений для роботи з мастикою, марципаном, шоколадом, айсингом та іншими харчовими продуктами, що мають властивість затвердіти.
Правила використання Мата кондитерського
- Сухой Мат кондитерський перед тим як заповнити мастикою, обов'язково потрібно посипати крохмалем.
- Повністю рівномірно розкочуємо мастику або інший харчовий продукт, який ви використовуєте. Прибираємо зайву мастику.
Дозволювати до розфарбовування мастики можна відразу.
Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем. Якщо фігурка витягується насилу, можна заморозити її до нижчої температури.
Відсилання НОВИЙ ПЧТИЙ за передоплатою або накладеною платежею.
Для замовлення пишіть відразу Ваші ФІО, місто, номер телефона та відділення Нової Пошти. А також найкращий спосіб оплати: накладене плаття або на карту ПБ.
Пишіть, задавайте питання, замовляйте, відповідь дуже швидко.
Основні атрибути | |
---|---|
Стан | Новий |
Матеріал | Пластик |
Країна виробник | Україна |
Кількість в наборі | 1 шт. |
Тип | Килимок кондитерський |
Ширина | 180 мм |
Довжина | 230 мм |
- Ціна: 40 ₴